Efter varit a long time fan av Coda, av Panic, har jag med lite sorg i hjärtat, ersatt det med Sublime Text 3. Allt som Panic gör håller högsta kvalitet, och är snyggt som satan, men jag kände att Codas funktionalitet inte motsvarade vad jag behövde.

Har då och då testat av Sublime, och nu var det dags helt enkelt. Det är så snabbt och kraftfullt att det är svårt att motstå. T. ex kan man köra c# projekt och validera Perl-kod med SublimeLinter. Det har dessutom en Go to definition funktion och närmast oändligt med andra plugins som du kan installera direkt från Sublime. Nu när äntligen utvecklingen av version 3 har tagit fart på allvar finns det inget att tveka på.

Jag har i alla fall inte hittat en editor som är så snabb, bred och ändå komplett som Sublime Text. Men, jag har inget emot att överbevisas om du har förslag på någon annan editor…?