Rubriken är ett typexempel på typ av rubrik man hittar i många WP bloggar, och ett rätt uppenbart klickbete (apropå det, hashtaggen #klickbibeln på twitter är väldigt rolig). Faktum är att många av de stora WordPress bloggarna håller en relativt låg nivå och blandar bra tips med inlägg som  30 snygga teman för bröllop. Det är mycket 5,10,20,30 bästa teman/plugin som bara ibland ger dig med lite djupare kunskaper något nyttigt. Men i alla fall, här listar jag tre uthärdliga WordPressbloggar som jag följer (med hjälp av Feedly).

1. Elegant Themes Blog (RSS)

Elegant Themes leverar premium teman och plugins till WordPress, bland annat Divi som jag använder just nu till denna webbplats. Förutom det så har de en generös blogg som inte bara handlar om deras produkter. Där kan man hitta guldkorn som WordPress Freelancing 101 – Getting Started And Finding Success As A WordPress Professional

 

2. Torque (RSS)
 Ambitiös, vingligt balanserande på den tunna linjen till pretentiös (THE WORDPRESS NEWS CORE) pytsar Torque ut inlägg ofta och med helt ok kvalitet. Svårighetsnivån kanske inte är den allra högsta, men påfallande ofta hittar jag nåt som jag inte tänkt på.

 

3. WPMUDEV (RSS)
Från utvecklarna av WordPress Multisite bör man, och kan man, vänta sig vettiga bloggposter.

 

 

 

 

 

(På WPLift (RSS) hittar vi tidigare nämnt bröllops-tema-inlägg vilket på nåt vis känns rimligt. Läses bäst genom en RSS-läsare, då formen på sajten inte direkt tilltalar mig.)

Om man söker lite mer avancerade bloggar får man leta. Ofta hittar man godbitarna hos de som inte uttryckligen bara skriver om WordPress, t. ex Monday By Noon (RSS)