FTP programmet of my choice, Transmit, av sköna Panic, uppdaterades i dag till att stödja synkning av favoriter i molnet, Dropbox eller iCloud (app store versionen endast), vilket mottogs av glad tillrop, i alla fall från mig.
Så, satte genast i gång att synka iMacen med MBAn. TIdigare hade jag då och exporterat och importerat manuellt, för att hålla det hyfsat i synk. Detta (gissar jag) ställer till en hel del, i form av dubbletter av 95% av favoriterna. Det importerades och lite hipp som happ från olika mappar, dels till rätt mapp men också till huvudmappen.

Slutade med att jag fick dumpa alla favoriter i MBAn, rensa dubbletter på iMacen och börja synka på nytt. Har > 100 favoriter, så det tog en stund kan man säga. Särskilt eftersom Transmit då och då återställde dubbletterna från Dropboxen…

Ett litet tips kan vara att vänta tills nuvarande version 4.3.1 blir 4.3.2 och dessa egenheter är fixade.

#blogg100