Dropbox sjabblar till det. (Via Macpro) En del tappar tålamodet efter senaste tidens stormer runt egentligen utmärkta Dropbox. Jag lär stanna en stund till. Daring Fireball tipsar om att kolla eventloggen.

IDG påminner mej om att jag borde, som jag tänkt massor med gånger, börja låna böcker till iPadden och iPhonen.

Judith Wolst frågar Vem säljer på Facebook? och listar lite aktörer med ehandel på Facebook, bl a Pocket Shop som jag skrev om tidigare. Angående det, så ger hon bra tips (slide 14 och en bit framåt).

Snart fritt fram för valfri toppdomän. De flesta verkar eniga om att this means trouble.

16 juni  läser jag det här i min RSS läsare, om bl. a sponsrade blogginlägg. Intel erbjöd bloggare via en PR byrå $50 för att skriva ett blogginlägg om en ny app från Intel och författaren Joacim Melin förutspådde ett PR fiasko. I går, sex dagar senare, dök just ett sånt inlägg upp i läsaren.  En googling visar att ändå några nappat på erbjudandet.

GitHub for Mac. Kan vara första steget bort från SVN för min del.

jQuery Mobile når beta 1 . Yey!