Tänkte kort beskriva lite projekt som jag är inblandad i, som möjligen eventuellt kan vara av allmänt intresse och varav många jag kommer att delge er mina erfarenheter av under arbetets gång.

Några större tidsplaner finns inte för de hobby projekt jag pysslar med, vissa kanske det rent av inte blir något alls med. Det finns ju annat att pyssla med på fritiden menar jag.

I alla fall:

  • xVis.se – Ett kommersiellt projekt, som är uppe och rullar sedan länge och ligger mej varmt om hjärtat. xVis är ett besökssystem som alltså hanterar besökare till ett företag (vanligtvis). Webbaserat, skrivet i .NET och gjort för att vara billigt, enkelt och lätt att skräddarsy.
  • Åmålsbilder.se – En fotoblogg, ej uppe ännu men förhoppningsvis snart. Som namnet antyder handlar det enbart om bilder från Åmål. Körs ihop med Håkan Engborg, webbchef på Babybjörn.
  • Texmexrecept.se – Japp, ännu en recept sida… :p Baseras på, som även detta namn antyder, genren Tex Mex mat. Otroligt vilda planer för denna sida, vilket brukar borga för att det rinner ut i sanden… 🙂
  • John Doe projekt – dvs icke namngivet ännu. Kommersiellt, Sofware-As-A-Service, och bara delvis webbaserat. Har sitt ursprung i en kommade lag ändring, och viss ekonomiskt fördelaktig potential. Drivs med två mycket sympatiska gubbar.
  • Brunosjuwel.net – En gång utnämnd till Åmåls bästa webbplats, vilket kanske inte säger så mycket. Innehållsmässigt fortfarande ok, men i redigt behov av omarbetning.
  • Magnuslindberg.net – Hade förmånen att få konvertera min allra första webbplats från en inofficiell ”fan-site” till officiell sida för artisten Magnus Lindberg (Grymlings, Landslaget etc). Slutade jpobba med den för ett par år sen, men har lovat hjälpa till att designa om den. Förhoppningsvis launch när som.
  • Projekt John Doe 2 – I sin linda, och det handlar om e-handel. Mer kan jag inte säga, för jag vet inte mer själv än :). Tillsammans med 2 helt andra gubbar.

Åmålsbilder.se, som ligger uppe sen igår kväll, kommer jag beskriva mer inom kort, bakgrund, tillvägagångssätt och grundidé.