Den här webbplasten ligger hos Loopia, och har så gjort sen ungefär 7 år tillbaka. Eftersom jag har tillgång till billigare alternativ, och 1000 spänn om året ändå är 1000 spänn om året, så sade jag helt enkelt upp webbhotellet hos Loopia i våras.

Fick bekräftelse om att uppsägningen mottagits och skulle träda i kraft nu nån gång i augusti.

Tänkte ju dra igång en sån här blogg men ville vänta tills uppsägningen fullgjorts då jag skulle få tillgång till DNS:en enkelt, och jag skulle slippa lite (dubbel)arbete. Dock så mindes jag inte på rak arm vilket datum det var som gällde, och har antagligen slängt bekräftelsen, så jag tänkte ringa och kolla med Loopia.

Nu är ju dom upptagna med annat (se även Dan.se)och har inte tid att svara i telefon verkar det som. Så dom rekommenderar en att maila. Så det gjorde jag i förra veckan och har ännu inte fått svar. Och webbhotellet fungerar ju bevisligen ännu. Fast det kan ju packa i hop när som, det gäller nu att ha fräscha backuper…

Det verkar som det inte bara är e-post Loopia har problem med…